Dag 2 Cagnes -sur-mer
25 april 2018 - Cagnes-sur-Mer, Frankrijk
25 april 2018 Cagnes sur Mer
Lieve mensen wij bedanken jullie voor alle reacties.
Nu weer het gebeuren van vandaag.
Na een ontbijt met baguette en croissants, welke door de campingbeheerder aan de camper zijn afgeleverd en koffie gedronken te hebben zijn we op de fiets gestapt. Eerst naar de zee gefietst, 4 kilometer van de camping, en langs de boulevard naar Nice. In Nice op een bankje langs het strand even uitgerust. Er kwamen verschillende reisgenoten langs fietsen en stopten even voor een praatje. Later door gefietst naar de haven met mooie jachten en een een o.a oude driemaster. Ook daar weer bekenden ontmoet. Is wel komisch dat je zoveel bekenden tegen komt!
Daarna naar de oude stad gefietst en de fietsen geparkeerd op een plein. Vandaar de oude stad in gewandeld met smalle straatjes en vele leuke winkeltjes. Er was wel enige herkenning van 10 jaar geleden. In de oude stad veranderd niets!
Op de terugweg wat fruit gekocht. Waren om 18.00 uur op de camping, wijntje en biertje, lekker eten, afwassen en zitten nu binnen. Het is fris buiten, 18 graden. Het weer was vandaag ook niet warm, vestje uit, vestje aan. Veel bewolking met af en toe een vaag zonnetje.
Janny van Hulst:25 april 2018Hier ook fris!! Oude gedeelte van Nice is leuk! 👍
Corry Bouman:25 april 2018Mooi hoor , geniet er van !!
Jan Letterie:26 april 2018Ik heb 5 /6 jaar geleden ook daar gewandeld in Nice. Overigens ga ik langzaam herstellen van virius, kom niet op gang) Jullie genieten en zien veel , het beste en hou elkaar in de gaten. Hier in Holland is het fris Daag Jan